DIENSTEN

Hoe vertel jij je verhaal?

WELKE VORM KIES JE?

Heb je werkelijk waar geen idee waar je moet beginnen of in welke vorm jij je verhaal wilt gieten? Dat komt perfect uit, want ik bekijk samen met jou wat je wilt vertellen en hoe je dat het beste kunt doen. Een video is natuurlijk mooi, maar het kan zomaar zijn dat jouw verhaal beter uit de verf komt in een mooie fotoreportage of bijvoorbeeld als glossy.

HET COMPLETE PLAATJE

Dankzij een netwerk van tekstschrijvers, vormgevers en techneuten zorg ik dat jij je niet over tien verschillende opdrachten druk hoeft te maken. Alles loopt via Manon Media Productions. Zo heb je alles van A tot Z door één iemand geregeld, van coördinatie tot productie en eindredactie.

TEKSTEN

Teksten die de lezer vasthouden, zoals websiteteksten, blogs, interviews en persberichten.

Meer informatie

FOTOGRAFIE

Jouw verhaal vertaal ik naar foto’s. Gespecialiseerd in foodfotografie en portretfotografie.

Meer informatie

VIDEO

Vertel het met video! Denk aan bedrijfsvideo’s, reportages, interviews en vlogs.

Meer informatie

TOOST AAN TAFEL

Naast Manon Media Productions ben ik ook eigenaar van wijn- en foodplatform Toost aan Tafel. Hier deel ik inspiratie, verhalen en interviews met je over de smakelijke wereld van wijn en gastronomie én verzorg ik inspiratiesessies en trainingen rondom storytelling voor onder andere horecabedrijven.

Ben je meer een wijnliefhebber die zijn smaak beter wil leren kennen? Ik geef ook wijn- en bubbelproeverijen, waarin ik je meeneem in de wereld van wijn. Want er valt nog zoveel te ontdekken!

Samenwerken of geïnteresseerd? Bezoek dan snel toostaantafel.nl.

  • Voor een documentaire over kinderarmoede heeft Manon het pure van een groep kinderen weten te vangen. Haar montage maakt het verhaal super krachtig.

    Marlies Beeks - oprichter Stichting Light of Life

  • Manon zorgt voor verbinding. Ik zou haar aanbevelen bij iedereen die iets gefilmd moet hebben: ze kijkt van buiten naar binnen en kan alles samenbrengen.

    Guus Geisen - organisatie- en onderwijsbegeleider

  • Manon is van alle markten thuis. Ze schrijft, maakt en monteert. Belangrijker: ze regelt het!

    Carin Smolders - voormalig coördinator AD Video

Privacyverklaring | Manon Media Productions © 2015-2020 | Alle rechten voorbehouden