OVER MANON

Praktisch, doelgericht en bourgondiër

CONTENTMAKER

Focus op het maken van content, zoals video’s, foto’s en teksten

WIJN EN FOOD

Eigenaar van platform Toost aan Tafel, schrijft blogs en geeft wijnproeverijen

VRIJWILLIGER

Lid van PR-commissie Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant


WIE IS MANON?

Manon de Boer is een échte Brabantse bourgondiër en food- en wijnliefhebber. Als een chaotische, maar gepassioneerde chef-kok die de benen onder zijn kont uitrent om ’s avonds moe maar tevreden de keuken te verlaten. Als een goed glas Riesling: verrassend, verfrissend, een tikkeltje eigenwijs en nooit saai.

Ze heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als ondernemer en contentmaker. Van iemand die stronteigenwijs is en soms iets te direct naar iemand die werkt vanuit haar hart en het beste in haar klanten naar boven wil halen.

Ervaringen

Met een diploma journalistiek op zak is Manon in het najaar van 2015 begonnen als zelfstandig ondernemer, met opdrachtgevers als het Brabants Dagblad en Convivio. Inmiddels heeft ze voor veel mooie (media)merken mogen werken, zoals het Algemeen Dagblad en The Tosti Club, en veel verschillende klanten geholpen. Van kleine klussen tot grote projecten, ze neemt van A tot Z jouw zorgen uit handen.

Storyteller

Als journalist weet Manon als geen ander hoe belangrijk het is om een verhaal goed te vertellen, in woord en beeld. Ze is een storyteller die de lezer en kijker meeneemt in het verhaal, en hem laat zien, ervaren en voelen wat jouw boodschap is. Vertel, vertaal, verhaal.

Manon de Boer

Privacyverklaring | Manon Media Productions © 2015-2020 | Alle rechten voorbehouden